Kosten

Wat zijn de kosten van een paar steunzolen?
Voor de kosten klikt u in het menu op de button 'kosten'. 

Is dit hetzelfde als wat ik bij mijn eigen podoloog of podotherapeut krijg?
Doordat u zelf de afdruk maakt van uw voeten, vervallen de consultkosten van uw podoloog of podotherapeut. Uw afdrukken worden naar een podolaboratorium gestuurd, en vanuit daar direct naar u opgestuurd! Zo slaat u zelf de stap over van de podoloog of podotherapeut en dat scheelt u de kosten! We doen uiteraard geen fysiek onderzoek van uw voeten. 

Ik heb maar aan 1 voet pijn! Kan ik ook 1 steunzool kopen?
Nee dit is niet mogelijk. U gaat dan waarschijnlijk scheef lopen en dit kan klachten veroorzaken. U dient altijd een linker- en rechterzool te dragen.

Ik wil een extra paar steunzolen, moet er een nieuwe afdruk worden genomen?
Nee, dit is niet nodig. Van de bestaande afdruk kan een extra paar worden gemaakt. De kosten voor een extra paar zijn gelijk aan de kosten van een eerste paar. In bijzondere gevallen is het wel aan te raden een nieuwe voetafdruk te nemen. Dit is het geval bij kinderen in de groei (grotere voetmaat) of bij een veranderende voetstand bij volwassenen (na een botbreuk in uw voet).

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel