Gewenning en pasvorm

Moet ik wennen aan de steunzolen?
Ja, het kan een paar dagen duren voor u aan de zolen gewend bent. Echter dit mag maximaal twee weken duren, daarna moet u gewend zijn. De ondersteuning in de holte van de voet of achter de voorvoet kan in het begin oncomfortabel voelen en pijnklachten kunnen tijdelijk iets toenemen. Draag de zolen indien dit nodig is de eerste dagen een paar uur en bouw dit rustig op. Iedere dag 1 uur extra, of zolang het comfortabel is.

Ik heb de eerste week pijn gehad, is dit normaal?
Ja, de eerste week kunt u enige gewenningsklachten krijgen. Dit komt omdat u druk voelt op plaatsen waar u deze nog niet eerder heeft gehad. Tevens zal de rest van uw lichaam zich ook moeten aanpassen aan de nieuwe stand en houding.

Kan ik mijn steunzolen in alle schoenen dragen?
Uw zolen zijn op maat gemaakt op uw voeten. In het bestelformulier kunt u aangeven in welk schoentype u de zolen wilt gaan dragen, dan houden we daar rekening mee tijdens het produceren. Als u sneakers draagt, zullen de zolen naar alle waarschijnlijkheid in al uw sneakers passen. Als u zolen wilt voor in uw hardloopschoenen dan zullen deze waarschijnlijk niet in uw pumps passen omdat het pasvormverschil te groot is. 

Moet ik met het dragen van steunzolen de schoenen een maat groter kopen?
Nee, bij halve zolen hoeft dit niet. Bij hele zolen is het afhankelijk of u de binnenzool uit uw schoen kan halen. Koop dus bij voorkeur een schoen met een uitneembare binnenzool. Let er op dat de schoen vlak is van binnen. Een medewerker van een schoenenwinkel kan u hierover adviseren.

Kunnen steunzolen ook in sandalen worden gedragen?
Ja, indien de sandaal beschikt over een uitneembaar confectievoetbed is dit mogelijk. 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel