Sinds 2015 dé steunzolenleverancier van Nederland!

Zolenopmaat is opgericht in 2015 door podotherapeut Pieter Bas van Wieringen. Hij is sinds 2008 werkzaam als podotherapeut binnen zijn praktijk  voor podotherapie genaamd Podocentrum Groene Hart. Een podotherapeut is een voetexpert die mensen met voetklachten behandeld. 

Na jaren in de praktijk gewerkt te hebben en daarbij meer dan 10.000 voeten gezien te hebben, kreeg Pieter Bas het idee om voor de mensen die niet naar zijn praktijk konden komen voor het aanmeten van steunzolen, toch een oplossing te bieden. Zo ontstond het idee om via internet op maat gemaakte steunzolen te verkopen. In eerste instantie met als doel om mindervaliden te ontlasten, later bleek dat het voor veel mensen ook erg gemakkelijk was om de deur niet uit te hoeven.

Zolenopmaat werd langzaamaan steeds bekender maar na uitbraak van het Corona virus (en de daarbij opgelegde beperkingen om de deur uit te gaan) namen de bestellingen bij Zolenopmaat een vlucht. Sindsdien is Zolenompaat dé leverancier van steunzolen van Nederland. 

 

© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel