Herenschoenen

Schoenen voor heren komen in vele soorten en maten voor. Daarom zetten we hieronder de meest voorkomende voor u op een rij met daarbij de mogelijkheden vermeld om steunzolen te dragen. 

Kantoorschoenen / pakschoenen (Van Bommel, Van Lier, etc.)

Dit soort 'nette' schoenen komen voor in vele soorten en maten. Grofweg kan er een tweedeling gemaakt worden in kantoorschoenen met uitneembare binnenzool en kantoorschoenen zonder uitneembare binnenzool. 
Indien de binnenzool uitneembaar is, kies dan voor een hele zool (volledige zoollengte). Deze zool haalt u dan uit de schoen zodat u ruimte creërt voor de nieuwe steunzool. Dan zit uw voet qua pasvorm in uw schoen zoals dat bedoeld is.  
Indien de binnenzool niet uitneembaar is, kies dan voor halve zolen in verband met de pasvorm van uw schoen zodat uw voorvoeten niet worden afgekneld. Schoenmerken die kantoorschoenen verkopen waarbij soms een uitneembare binnenzool aanwezig is, zijn: 

 

Boots (Timberland, Caterpillar)

Boots zijn vaak stevig en hebben meestal een uitneembare binnenzool waardoor u ruimte creërt voor de steunzolen. Kies dan dus voor een hele zool (volledige zoollengte). Soms zit er een behoorlijk dikke uitneembare binnenzool in. Dan kunt u er voor te kiezen om de steunzolen te bestellen met een sportafdek waardoor de zolen dikker worden. In andere gevallen kunt u er ook voor kiezen om de steunzolen bovenop het bestaande binnenwerk te leggen. 

Sneaker veterschoenen

Sneakers zijn voor voeten een feest om te dragen. Daarnaast kan er bijna altijd een binnenzool uit genomen worden waardoor u ruimte creërt voor de steunzolen. Kies dan dus voor een hele zool (volledige zoollengte). Dan zit uw voet qua pasvorm in uw schoen zoals dat bedoeld is. Indien de binnenzool niet uitneembaar is, kies dan voor halve zolen in verband met de pasvorm van uw schoen zodat uw voorvoeten niet worden afgekneld. Vergeet niet uw veters te strikken!

Platte veterschoenen (All-Star's, Van's, etc.)

Dit is voettechnisch niet het beste schoeisel. Indien u veterschoenen wilt dragen raden wij u aan een veterschoen te kiezen met een verloop in de schoenzool zodat de hiel hoger komt te staan ten opzichte van de voorvoet. Daarnaast hebben dit soort schoenen vaak geen uitneembare binnenzool waardoor u moet kiezen voor halve zolen. Hele zolen veroorzaken vaak dat de voorvoet wordt afgekneld.

Voor het bepalen van de zooleigenschappen willen we graag van u weten welk type schoeisel u draagt. Dit kunt u aangeven in het bestelformulier. Mocht uw schoentype er niet bij staan, kies dan het schoentype welke het meest van toepassing is. U kunt het eventueel ook aangeven bij het tekstveld 'opmerkingen' op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens invult. 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel