Levertijd en bezorging

Wanneer kan ik mijn steunzolen verwachten?
Aanvragen via Zolenopmaat.nl worden dezelfde dag doorgestuurd naar het magazijn en zullen we in de meeste gevallen dezelfde dag verwerken. Omdat wij ook wel eens een vrije dag hebben of een keer onverhoopt vanwege ziekte niet in de gelegenheid zijn uw order dezelfde dag te verwerken kunt u het beste rekening houden met een levertijd van 1-3 werkdagen voor de voetafdrukset en vervolgens 7-8 werkdagen voor de steunzolen. 

Wat gebeurt er met mijn levering wanneer ik niet thuis ben?
Uw zending past gewoon door de brievenbus. Mocht uw brievenbus te vol zitten dan zal uw postbode het poststuk mee terug nemen en de volgende dag opnieuw aanbieden of bij uw buren door de brievenbus doen.

Mijn zending is beschadigd, wat nu?
Helaas kan het voorkomen dat een zending tijdens het transport beschadigd raakt. U kunt dan drie duidelijke foto´s aan onze klantenservice emailen van de buitenkant van het pakket, de inhoud van het pakket (inclusief verpakkingsmateriaal) en het defect van uw product. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie sturen met een passende oplossing.

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel