Kinderschoenen

De beste kinderschoenen zijn stevige schoenen met vetersluiting waarbij de hiel stevig wordt omsloten door het contrefort (hielkap). Voor de toepasbaarheid van steunzolen kan er grofweg een tweedeling gemaakt worden in kinderschoenen met uitneembare binnenzool en kinderschoenen zonder uitneembare binnenzool. 
Indien de binnenzool uitneembaar is, kies dan voor een hele zool (volledige zoollengte). Deze zool haalt u dan uit de schoen zodat u ruimte creërt voor de nieuwe steunzool. Dan zit de voet qua pasvorm in de schoen zoals dat bedoeld is. 
Indien de binnenzool niet uitneembaar is, kies dan voor halve zolen in verband met de pasvorm van uw schoen zodat de voorvoeten niet worden afgekneld. 
Schoenmerken die kinderschoenen verkopen waarbij vaak een uitneembare binnenzool aanwezig is zijn: 

Voor het bepalen van de zooleigenschappen willen we graag van u weten welk type schoeisel u(w kind) draagt. Dit kunt u aangeven in het bestelformulier. Mocht het schoentype er niet bij staan, kies dan het schoentype welke het meest van toepassing is. U kunt het eventueel ook aangeven bij het tekstveld 'opmerkingen' op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens invult. 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na je bestelling kan je een aantal vragen beantwoorden, zodat wij precies weten waar jouw zolen aan moeten voldoen. Jij maakt zelf je voetadrukken, wij ontwerpen en maken je zolen. Binnen een week in huis!

    € 179,95 € 124,95
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel