Steunzolen op maat

Een steunzool op maat biedt op de juiste plaats onder de voet voldoende ondersteuning. Aan een steunzool kan gedacht worden bij klachten aan de voeten, enkels, knieën of rug. Deze zolen komen in de schoenen te liggen in plaats van de standaard meegeleverde binnenzolen van de schoenen. Een voorbeeld hiervan is dat er extra demping in de zool op de plaats van de hiel wordt geplaatst bij klachten aan de hiel, zoals hielspoor. Op deze manier kunnen steunzooltjes op maat verlichting bieden bij hielspoor. Een ander voorbeeld is dat er extra ondersteuning in het voetgewelf geplaatst wordt bijvoorbeeld bij een platvoet of een holvoet. Een laatste voorbeeld is dat steunzolen op maat een beenlengteverschil kunnen compenseren door de linker en rechter zool van verschillende diktes te maken. Steunzolen op maat kunnen dus bij meerdere klachten de oplossing bieden. Ze kunnen zelfs zorgen voor minder vermoeide voeten na een dag lang staan, terwijl u verder geen klachten heeft.

Werkwijze steunzooltjes op maat

Om uw steunzool op maat thuisgestuurd te krijgen, hanteren wij de volgende werkwijze. Tijdens het bestelproces geeft u aan wat uw klachten zijn, welke schoenmaat u heeft en in wat voor soort schoen u het steunzooltje op maat wilt gaan dragen. Vervolgens krijgt u twee voetafdrukformulieren thuisgestuurd. Deze afdrukformulieren maken een afdruk van uw voeten, waardoor wij de stand van uw voet kunnen bekijken en ook zien we waar uw voet de meeste druk uitoefent op de grond. Nadat u de afdruk heeft gemaakt van beide voeten, stuurt u deze terug in de meegeleverde retourenveloppe en vervolgens produceren wij uw steunzooltjes op maat naar uw voetafdruk en de digitaal ingevulde gegevens.

Het steunzooltje op maat wordt gemaakt door een podotherapeut met jaren ervaring. Hij zal op basis van de afdruk en de digitaal ingevulde gegevens bekijken waar u steun nodig heeft en hoe fors of mild deze moet zijn. In combinatie met uw wensen wordt de zool heel of half gemaakt en wordt er het juiste afdekmateriaal op geplaatst. Onder 'Steunzolen’ vindt u hier meer informatie over. Vervolgens krijgt u uw steunzool op maat thuisgestuurd en kunt u deze direct in uw schoenen plaatsen. Uiteraard dient u zelf de oorspronkelijke binnenzolen uit uw schoenen te halen om ruimte te creëren voor de op maat gemaakte steunzolen.
 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na je bestelling kan je een aantal vragen beantwoorden, zodat wij precies weten waar jouw zolen aan moeten voldoen. Jij maakt zelf je voetadrukken, wij ontwerpen en maken je zolen. Binnen een week in huis!

    € 179,95 € 124,95
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel