Inlegzolen op maat

Een inlegzool op maat is een steunzool die in tegenstelling tot confectiezolen voor uw voeten gemaakt is. Deze draagt u in uw schoenen, waar u eerst de losse standaardzool uitgehaald heeft. Onze inlegzolen op maat bieden de juiste ondersteuning onder uw voeten op de juiste plaats. U kunt tot het dragen van inlegzolen overgaan als u klachten heeft bijvoorbeeld aan uw voeten, enkels, knieën of rug. De kans is aanwezig dat deze klachten veroorzaakt worden door een overbelasting in uw bewegingsapparaat of door een scheefstand van het bekken. Inlegzooltjes op maat kunnen deze overbelasting ondersteunen en de scheefstand corrigeren. Deze overbelasting kan ook ontstaan door een afwijkende stand van de voeten, zoals bij platvoeten het geval kan zijn. Een inlegzooltje op maat kan de voetenstand corrigeren om klachten te verminderen. Tevens kan het zooltje voorkomen dat er in de toekomst (nieuwe) klachten ontstaan.

Zonder klachten kan een inlegzool op maat ook uitkomst bieden. Een inlegzooltje op maat kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u schoenen die niet lekker lopen (maar die u heel mooi vindt) toch kan dragen. Of schoenen waar u niet zo lang op kunt lopen, kunt u mogelijk met inlegzooltjes op maat toch weer langer gaan dragen. Ook kunnen deze er voor zorgen dat uw voeten na bijvoorbeeld een lange dag staan, een avond uit of een dag winkelen, minder vermoeid aanvoelen.

Kortom, inlegzolen op maat kunnen bij meerdere klachten of problemen de oplossing bieden. U loopt beter door het leven met een inlegzool op maat, of u nu wel of geen klachten heeft. Kijk voor meer informatie bij 'Werkwijze’ om er achter te komen hoe u deze inlegzooltjes op maat kunt bestellen.
 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel