Zolen op maat

Als u schoenen koopt, zitten hier standaard binnenzolen in. Afhankelijk van het merk schoen dat u heeft gekocht, zit in deze binnenzool nauwelijks noemenswaardige steun dan wel geen steun. Echter kan het zijn dat u klachten heeft aan bijvoorbeeld uw voeten, enkels of rug, waardoor u meer steun nodig heeft dan dat deze binnenzool biedt. Een zool op maat kan dan de oplossing zijn en mogelijk uw klachten verminderen. Deze zolen op maat worden dan in plaats van de standaardzolen in de schoenen gelegd.

Het zooltje op maat wordt gemaakt op basis van de klachten die u aangeeft te hebben en op basis van een voetafdruk. Dit voetafdrukformulier wordt u toegestuurd met een gebruiksaanwijzing erbij. Dit werkt als volgt: U legt een carbon papier tussen de afdrukformulieren, waarna u over het afdrukformulier heen loopt. Zo ontstaat er door het carbonpapier een afdruk en door middel van deze afdruk kunnen wij uw voet beoordelen.  Op deze manier krijgt u geen vieze voeten bij het maken van de afdruk en kunnen wij uw voet beoordelen. Met behulp van deze gegevens kunnen de zooltjes op maat gemaakt worden en zorgen wij er voor dat de juiste steun op de juiste plaats komt.

Er wordt getracht te zorgen voor kwaliteit en voor een passende zool op maat. Mocht achteraf blijken dat het zooltje op maat niet voldoet of niet goed past in de schoen, dan kunnen de zolen teruggestuurd worden. Er zal dan contact met u opgenomen worden als er nog verduidelijking nodig is en/of om af te stemmen wat het vervolg is. Meestal worden de zolen aangepast of er worden nieuwe zolen gemaakt. Vervolgens ontvangt u de zooltjes op maat dan weer per post thuis. Op deze manier kunnen wij maatwerk leveren en garanderen wij dat alles naar wens loopt.
 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na je bestelling kan je een aantal vragen beantwoorden, zodat wij precies weten waar jouw zolen aan moeten voldoen. Jij maakt zelf je voetadrukken, wij ontwerpen en maken je zolen. Binnen een week in huis!

    € 179,95 € 124,95
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel