Wandelschoenen

Dit schoentype is bijzonder geschikt voor het dragen van steunzolen. Er is altijd een uitneembare binnenzool in de schoen aanwezig waardoor er ruimte gecreërd kan worden voor de op maat gemaakte steunzolen. Kies dan dus altijd voor een hele zool (volledige zoollengte). Het is aan te raden de steunzolen te bestellen met een sportafdek waardoor de zolen genoeg demping hebben. In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen om de steunzolen bovenop het bestaande binnenwerk te leggen. 

Voor het bepalen van de zooleigenschappen willen we graag van u weten welk type schoeisel u draagt. Dit kunt u aangeven in het bestelformulier. Mocht uw schoentype er niet bij staan, kies dan het schoentype welke het meest van toepassing is. U kunt het eventueel ook aangeven bij het tekstveld 'opmerkingen' op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens invult. 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel