Steunzolen platvoeten

Een platvoet betekent dat de voet een laag en doorgezakt voetgewelf heeft. Dit kan pijn en vermoeidheidsklachten in de voeten veroorzaken. Men kan echter ook 'functionele platvoeten’ hebben. Dit betekent dat het voetgewelf tijdens het lopen doorzakt en dat de voet en de enkel naar binnen kantelen. Dit lijkt op platvoeten, maar dat is niet altijd het geval. Een manier om erachter te komen of u platvoeten heeft, is om vanuit zittende positie de tenen omhoog en naar u toe te trekken. Als iemand functionele platvoeten heeft, verschijnt er een holte in het midden onder de voet. Als iemand structurele platvoeten heeft, verschijnt deze holte niet en zal het ook moeite kosten om de tenen omhoog te trekken. Ook bij het rechtop staan is er geen holte aanwezig.

De beste oplossing voor platvoeten zijn steunzolen, bij voorkeur in combinatie met goede schoenen. Een steunzool bij platvoeten heeft als doel de voetholte te ondersteunen, zodat het voetgewelf niet te ver kan doorzakken. Hierdoor neemt de pijn en/of de vermoeidheid af in de voeten. Ook kunnen steunzolen bij platvoeten er voor zorgen dat het looppatroon verbetert, doordat er een betere afwikkeling van de voet kan plaatsvinden. Dit komt doordat er op de juiste plaats de juiste ondersteuning wordt geboden.

Als u platvoeten heeft, bent u dus bij ons aan het juiste adres. Zoals bij 'Werkwijze’ beschreven staat, krijgt u na de bestelling een voetafdrukformulier thuisgestuurd op basis waarvan wij de steunzolen voor uw platvoet maken. Als u deze afdruk gemaakt heeft, kunnen wij zien in hoeverre uw voeten doorgezakt zijn. Op basis van deze afdruk in combinatie met uw klachten die u digitaal bij het bestelproces heeft beschreven, weten wij hoeveel correctie er in de steunzolen moet om de platvoet te corrigeren. De steunzool voor platvoeten is dan speciaal voor u op maat gemaakt. U hoeft dus nergens meer een afspraak te maken om met uw platvoeten steunzolen aan te schaffen.
 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel