Werkschoenen

Veiligheidsschoenen

Dit schoentype is bijzonder geschikt voor het dragen van steunzolen. Er is altijd een uitneembare binnenzool in de schoen aanwezig waardoor er ruimte gecreërd kan worden voor de op maat gemaakte steunzolen. Kies dan dus altijd voor een hele zool (volledige zoollengte). Het is aan te raden de steunzolen te bestellen met een leder afdek zodat de zolen wat zweet kunnen absorberen. In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen om de steunzolen bovenop het bestaande binnenwerk te leggen. Let er op dat qua regelgeving veel onduidelijkheid is omtrent het aanpassen van een veiligheidsschoen. U dient zelf te onderzoeken of de schoenen na het plaatsen van uw steunzolen nog voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Dit geldt voor schoenen in de categorie S1 t/m S5. 

Regenlaarzen

Laarzen hebben nooit een uitneembare binnenzool. Vaak is er voldoende ruimte in de laarzen om de steunzolen te dragen zonder dat dit ten koste gaan van de pasvorm. Indien uw laarzen te strak zitten in combinatie met uw steunzolen dient u grotere laarzen aan te schaffen.

Voor het bepalen van de zooleigenschappen willen we graag van u weten welk type schoeisel u draagt. Dit kunt u aangeven in het bestelformulier. Mocht uw schoentype er niet bij staan, kies dan het schoentype welke het meest van toepassing is. U kunt het eventueel ook aangeven bij het tekstveld 'opmerkingen' op de pagina waar u uw persoonlijke gegevens invult. 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel