Hielspoor zooltjes

Hielspoor is tegenwoordig een veel gehoorde en veel gebruikte term bij klachten aan de hiel. Vaak wordt deze term onterecht gebruikt, omdat niet alle klachten aan de hiel 'hielspoor’ heten. De meeste hielklachten verschijnen na lang staan, na lang lopen of na overbelasting (zoals hardlopen). Veelal is er sprake van een ontsteking in de hiel. Al de verschillende klachten aan de hiel worden op dezelfde manier behandeld, vandaar dat we hier ook de term 'hielspoor’ gebruiken.

Zooltjes hielspoor

Vanwege de mogelijke ontsteking, is rust nemen een goede eerste stap. Vervolgens is de beste remedie bij hielspoor zooltjes. Op maat gemaakte zooltjes bieden ondersteuning aan de voet en verdelen de druk onder de voet. Door deze ondersteuning, hoeft de voet zelf niet meer zo hard te werken, waardoor de overbelasting vermindert. Door de drukverdeling wordt de hiel wat meer ontzien, waardoor de voet de kans krijgt te herstellen. Ook bevatten bij hielspoor de zolen extra demping in de hiel. Dit zorgt voor een stukje comfort en hierdoor kunt u waarschijnlijk direct na het in gebruik nemen van uw op maat gemaakte zolen, uw dagelijkse activiteiten weer hervatten.

Bij hielspoor zal het zooltje voldoende ondersteuning moeten bieden. Dit kan gegarandeerd worden indien de zolen gemaakt worden naar aanleiding van een afdruk van uw voeten. Als u besluit de op maat gemaakte zooltjes bij hielspoor te bestellen, krijgt u een voetafdrukformulier thuisgestuurd. Hierop maakt u één afdruk per voet. Met behulp van deze afdruk zien wij welke ondersteuning uw voet nodig heeft. Op deze manier maken wij bij hielspoor de zolen die bij u passen. Belangrijk is dat u bij het bestelproces aangeeft wat u klachten zijn, waar ze precies zitten en in wat voor een schoenen u de zolen wilt gaan dragen, zodat wij hier rekening mee kunnen houden bij de ontwikkeling van uw hielspoor zooltje. Mocht u bij het bestelproces vragen hebben, kunt u ons altijd mailen of bellen voor nadere informatie. Wij zorgen dat u goed loopt op uw op maat gemaakte hielspoor zooltjes.
 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel