Kwaliteit en garantie

Is dit hetzelfde als wat ik bij mijn eigen podoloog of podotherapeut krijg?
Doordat u zelf de afdruk maakt van uw voeten, vervallen de consultkosten van uw podoloog of podotherapeut. Uw afdrukken worden naar een podolaboratorium gestuurd, en vanuit daar direct naar u opgestuurd! Zo slaat u zelf de stap over van de podoloog of podotherapeut en dat scheelt u de kosten!

Hoe lang gaan mijn steunzolen mee?
Dit is sterk afhankelijk van de intensiteit van belasting. Uw zolen gaan gemiddeld 2 jaar mee voordat de werkzaamheid verminderd.

Mijn pijnklachten gaan niet over door het dragen van de steunzolen, wat nu?
Vaak verdwijnen de klachten geleidelijk en kan het enkele weken duren voordat de klachten volledig zijn verdwenen. Helaas kunnen we geen garantie geven dat de zolen voor u de oplossing zijn om van uw klachten af te komen. Inlegzolen zijn slechts een ‘hulpmiddel’ om uw voeten beter te laten functioneren. Vaak heeft uw lichaam tijd en rust nodig onder de juiste omstandigheden om pijnvrij te worden. Mochten uw klachten niet verminderen, neem dan contact op met uw huisarts, een podoloog of podotherapeut. 

Mijn steunzolen zien er na een periode van dragen versleten uit, wat nu?
De slijtage van de zolen is erg afhankelijk van een aantal factoren. Indien u een lopend of staand beroep, heeft zullen uw zolen sneller slijten dan dat u een zittend beroep heeft. Ook is de mate van transpiratie erg bepalend voor de snelheid van de slijtage van de afdeklaag van uw zolen. Indien u vermoedt dat uw zolen sneller gaan slijten dan normaal, raden wij u aan om bij het bestelproces te kiezen voor een kunststof afdekmateriaal (en geen leder afdekmateriaal). 

  • Bestel nu!

    1 Paar op maat gemaakte steunzolen
    1 Paar op maat gemaakte steunzolen

    Na plaatsing van deze bestelling in uw winkelmandje krijgt u een aantal vragen voorgelegd waarmee een indicatie verkrijgen waaraan uw steunzolen dienen te voldoen om ze optimaal aan te laten sluiten aan uw voorkeuren en behoeften.…

    € 120,00
© 2015 - 2024 Zolenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel